keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Vivendiä ostettu

"Ihailtuani" taas tänään kuinka salkku otti aika kivasti osumaa johtuen voimakkaasta dollaripainotuksesta (dollari nordnetin mukaan 1,36 -> 1,37) sekä harkittuani tuota Vivendin kokonaispalettia tulin siihen tulokseen että ostan hieman Vivendiä: vuosikatsaus on 1.3, ja jos tää nyt menee ihan päin poskea niin saanpa taas syyn olla hieman ärsyyntynyt ranskalaisiin.

Vivendiä tuli siis salkuun, kaupankäyntikulu-tasausten yms jälkeen hinnaksi tuli 20,55€/osake.

Ps H&M alkaa myös olemaan aika kiinnostavalla tasolla, KappAhl ja Svolder myös - harmi että cash tilanne ei anna myötä kuin ehkä yhden oston... Ja hinnat tuntuisi olevan laskussa, melko korkeallahan ne on: http://www.fool.com/investing/general/2011/02/22/staring-trouble-in-the-face.aspx


2 kommenttia:

Jone kirjoitti...

Vivendiä olen itsekin silmäillyt. Taisi tosin olla viime keväänä. En enää muista miksi silloin vetäytyin hankkeesta. Pitää ehkä hieman tuota tutkailla. Mediatoimiala kaipaisi vahvistusta Sanoman rinnalle.

Kappahlia kiskaisin salkkuun tänään hintaan 39,90.

Osinko77 kirjoitti...

Onhan toi media-ala hieman riskaabeli aina: spotify ja muutenkin netti vähentää levy/elokuvamyyntia ja tänään tuli muistaakseni tietoa että "viihdelehdet" Suomessa ei niin hyvin menestynyt (Seiska, Hymy ja iltapäivälehdet vähentäneet volyymiä) - tosin sanomalehdet ja naistenlehdet pysynyt samana.

Itse myös harkinnut Sanomaa sen muutaman suomalaisen toiminnan takia: asun pks joten tiedän että Welhon laajakaista + maksutv:llä oli hyvät markkinat (myydy DNA) ja R-kioski & Finnkino mielestäni hyvä ja kannattavia brändejä: molemmat tosin myynnissä. Pitäisi siis tutusta mitä muuta Sanoma omistaa.

KappAhl näyttää kyllä halvalla, mutta H&M kans kiinnostaisi kun saisi kohta osinkoa: tosin voiskohan KappAhl hieman vielä sukeltaa jos tulee huono osavuotiskatsaus kruunun ja puuvillan hinnannousun takia? Vaikeata :/