maanantai 28. helmikuuta 2011

Helmikuun kuukausikatsaus

Melkoista vilskettä kävi salkussa tämän kuun aikana, eli tuli vähän "siivottua" jos niin voi sanoa. Onnistuin myös lisäämään yllättävän paljon rahaa salkkuun kun tammikuussa tuli säästettyä, mutta nyt tuntuu että osakkeiden hinnat eivät ole matalalla joten ehkä paras pitää hieman cashiä että voi hyödyntää mahdollisia laskuja - tosin kohtahan ne osingot maksetaan.



Osinkoa tuli: Alpine Total Dividend 4,29$, Strategic Glocal Income 4,51$, NorthStar Realty 20$, Realty Income 4,18$ sekä Hudson City Bancorp 20,1$ - yhteensä euroissa verojen jälkeen 37,65€ (Nordnetin uusi osinkoraportti on näppärä). Ihan ok saalis, tällä pääsisi jo pihville ei niin hienossa paikassa.

Tein myös laskelman paljon salkun tuotto on viimeisen 12 kk aikana, mutta tätä hieman vääristää tässä kuussa tehty iso pääoman lisäys joka ei siis ole ehtinyt "tienata" vielä mitään: 32,19% mitä pidän hyvänä. 3kk taas on vain 3,95%, eli nippanappa voitolla. Pienet skoolit voisi ottaa 20 000€ rajan paukkumisesta, mutta vasta 25 000€ on seuraavan askeleen raja - nyt on semmoinen tutina että se menee tänä vuonna rikki.

Ei kommentteja: