perjantai 20. marraskuuta 2009

Malka Oil osakkeella kaupankäynti pysäytetty

Kävin tässä hieman salkkuani läpi viikko sitten, ja päätin luopua sijoituksestani Malka Oilissa ja sen sijaan sijoittaa toiseen öljy-yhtiöön mikä löytyy salkustani. Olikin koko viikko myynti auki hintaan 0,21kr/osake (joka olisi antanut kivan tuoton), mutta tänään sitten pommi tuli: osakkeella lopetettu kaupankäynti.

Johtuen muutamasta epäselvyyksistä aikoinaan (siksi olen siis pitänyt Malkaa lottolappuna) niin olin melko varma että nyt on firmassa rahat loppu/joku harrastanut luovaa kirjanpitoa tmv "kivaa", mutta näin ei tainnut käydä. Löysin jonkinlaisen arvion di.se:ssä, ja käsittääkseni siis Malka Oilista on joku tehnyt ostotarjouksen, jonka arvoksi arvioidaan 0,3348kr/osake.

Ei hullummin jos pitää paikkansa (tuplaan kumminkin sijoitukseni), vaikka olin tosiaan odottanut hieman isompaa "lottovoittoa".

Linkki di.se:n uutiseen
http://di.se/Avdelningar/Artikel.aspx?ArticleID=2009\11\20\362835&sectionid=undefined

2 kommenttia:

Kohti taloudellista riippumattomuutta kirjoitti...

Mukava yllätys :)

Osinko77 kirjoitti...

...ja Hannu Hanhimainen onni (jos pitää paikkansa) - tarkoitus siis luopua paljon alemmalla hinnalla, ja yleensä tämmöisistä "huhut" leviää pörssiin ja osakkeet ehtivät hieman nousta (eli tuo 0.21 olisi lauennut) ennenkuin kaupankäynti keskeytetään.

Mutta oli kyllä ihan positiivinen yllätys viikonloppua varten :)