maanantai 2. toukokuuta 2011

Huhtikuun kuukausikatsaus

Viime vuonna tosiaan dollarin lasku suhteessa euroon teki kivat voitot, tänä vuonna meno ollut päinvastaista ja nyt onkin hieman kysenalaista että pitäiskö siirtää enemmän dollareihin vai muihin valuttoihin... Valitettavasti nuo yhdysvaltalaiset yritykset jakavat osinkoa 4 kertaa vuodessa, mikä tuo hieman kassavirtaa ympäri vuoden.

Mutta itse asiaan: kuukausi oli loppujen lopuksi siedettävä ja sen verran nousua tuli (mm Aerocrine) että olen päässyt tämän vuoden puolella nyt vihdoinkin nollatulokseen.Kuukausi oli toiseksi paras osinkokuukausi, joten niitäkin tuli ihan mukavasti: Alpine Total, Strategic Global Income ja Realty income jakoivat pienet osingot, hieman isommat tuli Sysco Corp (SYY) sekä Northwestern Energy (NWE):iltä, ja sokerina pohjalle Fortumin ja Capman: yhteensä verojen jälkeen jäi 103,06€, ensi kuussa taitaa tulla saman verran.

Onnistuin myöskin siirtämään syrjään yllättävän paljon (kohta on melkein koko vuoden säästötavoite saavutettu, tosin kesällä sitä kyllä menee) ja hieman paljon on rahaa käteisenä: 1 osto pitäisi ainakin tehdä, mutta en oikein tahdo löytää ostokohdetta.

Ei kommentteja: