maanantai 18. tammikuuta 2010

Pohdintoja ostoksista

Olen tässä odotellut tiliä, tarkoituksena oli ostaa Wesc Ruotsista koska yritys on näyttänyt todella hyviä kasvulukuja ja alle 100kr hinta tuntui halvalta. Valitettavasti hieman myöhästyin tästä johtuen siitä että rahansiirto kesti, kurssi tänään +13,2% - nousu varmaan jatkuu hetken, ja sitten toivottavasti taas laskee hieman (tosin oikea hinnoittelu näyttäisi olevan siinä 120-130 kr välillä nopeasti arvioituna)

Muita potentiaalisia ostokohteita tuntuisi olevan Travelpartner Ruotsista myös, yleensä Q1 luku on todella hyvä ja yrityksellä on paljon potentiaalia - tosin osake ei ole kovin vaihdettu. Questerre Energy edelleen hieman kans mietityttää, voi nousta 30 norjan kruunuun.

Yhdysvallan markkinoilta olin hieman BOH (Bank of Hawaii) kiinnostunut osinkopäivämäärästä, mutta hinta noussut hieman liian korkeaksi. Luultavasti päädyn sijoittamaan summan HCBK (Hudson City Bancorp Inc), mutta tulosjulkaisu on 20 pv eli huomenna päätös pitäisi tehdä - uskon että kurssi tulee nousemaan hieman (toki tänä iltana pitäisi vielä lukea funda läpi ajatuksella).

Tämän lisäksi tarkkailumyssyssä on myös ABR, Arbor Realty Trust - tässä voisi olla kovaa nousupotentiaalia, mutta myös riskiä. Fortum olisi myös varma veto, tiedän jo että yritys on hyvin hoidettu.

Mutta tässä hieman pohdintoja, katsotaan tulisiko huomenna ostettua hieman.

Ei kommentteja: