tiistai 2. marraskuuta 2010

Lokakuun kuukausikatsaus

Aika rientää yllättävän nopeasti, ja eipä ole ehtinyt hirveästi ylläpitää blogia eikä varsinaisesti salkkuakaan: salkulle pitäisi antaa pientä huoltoa, liikaa tuli hajautettua Nordnetin halpojen hintojen takia (4€ kauppa mahdollisti aika monen eri osakkeen oston valitettavasti) ja olisi voinnut myös hieman kommentoida miten salkun turskat (lähinnä Nokia ja AOD) voi, ja mitä opin niiden valinnoista...

Jostain tällekin kuukaudelle löytyi kiva nousu (lähinnä Royal Unibrew:in ansiota, joka on myös poistoharkintaan menossa) ja salkku on nyt 55% nousussa: tämä vaikka tällä hetkellä on (Travelpartnerin poisoston vuoksi) jonkun verran käteistä salkussa. Travelpartnerista pitää lisätä sen verran että jäi harmittamaan taas että tuli ostettua niin pieni erä, kun tosiaan ei ollut hirveästi ylimääräistä rahaa ja kaupankäyntikulut olivat pienet - hieman isommalla siivulla olisi tullut hieman enemmän rahaakin.



Osinkoa tuli: Alpine Total Dividend 4,29$ kertaa kaksi, SGL 4,87$ sekä 5,06$, Birner Dental 9$, Kraft Foods 9,28$ sekä Realty Income 4,17$ - yhteensä siis 40,96$, mistä tulee 24,80€ verojen jälkeen.

Yksi osto tulenee kohta eteen; jostain silmäilin nopeasti että E.ON olisi maltillisesti arvostettu ja 7% osinkoa, mutta en ole tähän vielä ehtinyt tutustua.

Ei kommentteja: