torstai 8. huhtikuuta 2010

Nordnet "yksinkertaisti" hinnaston

Kävin tänään nopeasti katsomassa salkkua ja huomasin että yksi uutinen oli tullut: Nordnet uudistaa hinnastoa, ja yleensähän tämä tarkoittaa että hintoja hilataan ylös. Tällä kertaa on pakko myöntää että yllätyin kyllä siitä määrästä millä Nordnet hilasi niitä ylös, verrattuna minisalkkuun hinnankorotukset ovat noin tupla-puolitoistakertaiset (lisätietoa esim Taloudellinen ripppumattomouus-sivulta: linkki). Jo ennestään on potuttanut että Ruotsin maalla Nordnetin sivuliike, Avanza, tarjoaa osakekauppaa hintaan 9kr (=noin 1e/kauppa), mutta tämä nyt sitten vielä päälle..

Jos jollakin on hyvää vinkkiä edullisesta internetmeklarista niin otetaan mielellään vastaan - kait sitä on pakko nordnetissä pysyä kun ei kilpailijaa ole Suomen mailla.

4 kommenttia:

jadfh kirjoitti...

E*TRADEa mainostettiin Taloudellinen riippumattomuus blogilla. (toistaiseksi) Vain Pohjois-Amerikassa kauppaa käyvänä korotus on sitä luokkaa että vaihtoon varmaan menee.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se hinta laskee takaisin kun jätetään tekemättä kauppaa näillä hinnoilla. Itse en aio tehdä yhden yhtäkään toimeksiantoa ennenkuin vanha hinta palaa piensijoittajalle.

Tony

Kohti taloudellista riippumattomuutta kirjoitti...

Vaihtoehtoiselle internetmeklarille tuntuu nyt olevan kysyntää, joten tein asiasta vertailun: Kohti taloudellista riippumattomuutta: Ajankohtainen välittäjävertailu.

Toivottavasti tästä on apua.

Osinko77 kirjoitti...

Itse hieman pelkään että tämä on strateeginen päätös Nordnet:ilta - Suomessa ei ole kilpailua ja hinta on asetettu hieman alle kilpailijoiden hinnat, joten eiköhän tämä pidä. Valitettavasti hintakorotus on sen verran merkittävä että vaikka noin 30-40% lähtee asiakkaista niin Nordnet edelleen tekee enemmän voittoa olettaen että kauppamäärä pysyy samana.