torstai 1. huhtikuuta 2010

Hiljaiseloa ja voimien keräämistä

Johtuen elämäntilanteen melko radikaalista muutoksesta tuli hieman ns "käytyä pohjilla" perinteiseen suomalaiseen tyyliin, ja sijoitukset hieman jäi siinä sivussa. Tässä vielä pitää hieman keräillä itseä, mutta kirjahyllyyn jäännyt Peter Lynchin "Beating the Street":iä on jo hieman tultu silmäiltyä, joten eiköhän asiat tästä taas etene.

Järkevän (omasta mielestäni) salkun rakentamisen takia niin melko huolettomasti on voinnut kuukauden olla rauhassa (kuten näkyy kuukausiraportissa), pienimuotoinen virhe tuli tehtyä kun Fortumia tuli ostettua kk summalla hintaan 19,77 (oman arvion mukaan oikea hinta olisi noin 20e, eli mitään "margin of safety":ä ei ollut).

Markkinat ovat nyt melko oikein hinnoiteltuja omasta mielestäni, joten tässä pitää oikein alkaa etsimään että löytää hyviä ostokohteita. Yksikään oma osake ei vielä täytä "ylihintaisen" merkkejä, joten vielä ei ehkä ole aika myydä - Royal Unibrewin voimakas nousu sekä siitä johtuen iso painotus salkussa puoltaisi että sitä hieman vähentäisin.

Mutta näillä mennään nyt osinkoja odotellessa.

Ei kommentteja: